Вход
Потребителско име

Парола

Регистрация   Забравена парола
[x]

Регистрация

За регистрация на частно лице следвайте тази връзка.


За регистрация на фирма следвайте тази връзка.


Проследяване по номер на пратка
Проследяване по клиентски номер
Намери пощенски код/зона

С куриер за страната

     За да пестите  време, наш куриер ще приеме пратката Ви от избран от Вас адрес. Ще доставим пратката  на адреса на получателя на следващия ден или в указан от Вас ден и час. При отсъствие на получателя, ще го посетим отново на следващ работен ден, като предварително се свържем с него на посочени от Вас телефони. Имате възможност да пренасочите пратката докато пътува или да спрете доставката.
     Куриерската услуга е подходяща за изпращане на малки и големи пакети с единично тегло до 30 кг.
     Цената за доставка се определя в зависимост от теглото на пратката. За пратки до 1 килограм ще платите 7.32 лева с ДДС. За всеки следващ килограм цената се увеличава с 0.72 лева с ДДС.
     Срокът на доставка   от / до населени места от първа зона е на следващ работен ден. Доставка до втора зона се извършва до 2-3 работни дни на същата цена.
     В коя зона е населеното място можете да проверите в двете последни секции за търсене (долу в дясно  на сайта) -  "Намери офис / зона по град" и "Намери пощенски код / зона". Напишете първите 3 букви от името на населеното място и го изберете в списъка, който ще се появи.