Вход
Потребителско име

Парола

Регистрация   Забравена парола
[x]

Регистрация

За регистрация на частно лице следвайте тази връзка.


За регистрация на фирма следвайте тази връзка.


Проследяване по номер на пратка
Проследяване по клиентски номер
Намери офис по пощенски код
Намери офис/зона по град
Намери пощенски код/зона

С куриер за страната

     За да пестите  време, наш куриер ще приеме пратката Ви от избран от Вас адрес. Ще доставим пратката  на адреса на получателя на следващия ден или в указан от Вас ден и час. При отсъствие на получателя, ще го посетим отново на следващ работен ден, като предварително се свържем с него на посочени от Вас телефони. Имате възможност да пренасочите пратката докато пътува или да спрете доставката.
     Куриерската услуга е подходяща за изпращане на малки и големи пакети с единично тегло до 30 кг.
     Цената за доставка се определя в зависимост от теглото на пратката. За пратки до 1 килограм ще платите 7.32 лева с ДДС. За всеки следващ килограм цената се увеличава с 0.72 лева с ДДС.
     Срокът на доставка   от / до населени места от първа зона е на следващ работен ден. Доставка до втора зона се извършва до 2-3 работни дни на същата цена.
     В коя зона е населеното място можете да проверите в двете последни секции за търсене (долу в дясно  на сайта) -  "Намери офис / зона по град" и "Намери пощенски код / зона". Напишете първите 3 букви от името на населеното място и го изберете в списъка, който ще се появи.